Nasveti, katalogi, zloženke, dokumenti


Stran je namenjena ogledu nasvetov, katalogov, zloženk, dokumentov in ostalih datotek v e-obliki. Večina datotek je v PDF formatu zapisa kar pomeni, da potrebujete za odpiranje in pregledovanje ustrezen program. Priporočamo uporabo in namestitev brezplačnega pregledovalnika PDF datotek Adobe Reader, ki ga dobite na spletni strani podjetja Adobe na naslovu External link opens in new tab or windowwww.adobe.com .

 

V primeru težav z odpiranjem e-vsebin, nam to prosim sporočite po e-pošti na External link opens in new tab or windowinfo@corium.si, uporabite spletni obrazec, ali nas pokličite po telefonu na številko: 01 561 30 30.Pregled PDF datotek

Nasveti_za_nego_gladkega_usnja,_ver_2.1.pdf 129.6KB Pregled najosnovnejših nasvetov o rokovanju, čiščenju in zaščiti gladkega usnja.
Corium d.o.o., zloženka-Univerzal-v2.0-www (PDF) 1.8MB Zloženka s hitrim pegledom izdelkov za nego (čiščenje in zaščito) usnja, tekstila, lesa, vozil in plovil. Zloženka je v slovenskem jeziku.
Leather Master, katalog-EN (PDF) 7.8MB Katalog izdelkov za nego usnja Leather Master. Katalog je v angleškem jeziku.
Textile Master, katalog-EN (PDF) 4.4MB Katalog izdelkov za nego tekstila Textile Master. Katalog je v angleškem jeziku.
Wood Master, katalog-EN, IT (PDF) 6.4MB Katalog izdelkov za nego lesa Wood Master. Katalog je v angleškem in italijanskem jeziku.
Repair Master, katalog-EN (PDF) *** 1.5MB Katalog izdelkov za popravilo - servis usnja Repair Master. Katalog je v angleškem jeziku. Izdelki so namenjeni profesionalni rabi.
*** Prenos je omogočen samo poslovnim partnerjem!***
Car Interior Care, katalog-EN, IT (PDF) 3.9MB Katalog izdelkov za nego vozil Car Interior Care. Katalog je v angleškem in italijanskem jeziku.
Corium-servisni-letak-z-opisom-poti.pdf 333.0KB Servisni letak z opisom poti za popravilo usnja: čiščenje usnja, popravilo poškodb na usnju, obnova usnja in barvanje usnja po preizkušeni usnjarski tehnologiji.
Corium-Obnova-usnja-avtosedezev.pdf 2.3MB Obnova usnja avtosedežev, delna menjava usnja, obnova usnjene prestavne ročice in odrgnin armature. Lastno slikovno gradivo PREJ-POTEM.
Corium-d.o.o.-Servisni-katalog.pdf 8.0MB Popravilo usnja, čiščenje usnja, popravilo poškodb na usnju, obnova usnja in barvanje usnja po preizkušeni usnjarski tehnologiji Leather Master in Repair Master. V katalogu je lastno slikovno gradivo prikazano po sistemu PREJ-POTEM.