Za partnerje

 

Spoštovani, ta del spletnih strani je namenjen našim poslovnim partnerjem, ki ob svojem rednem prodajnem programu svojim strankam tudi omogočajo nakup naših izdelkov. V kolikor bi tudi vi v svoj prodajni program vključili te izdelke vas vabimo, da v spodnji obrazec vpišete iskane podatke. Vpisane podatke bomo preverili v javno dostopnih bazah podatkov, vas osebno kontaktirali in vam po odobritvi partnerskega statusa poslali geslo za vstop v zaprt del spletnih strani, kjer vam bodo na voljo še dodatne informacije in gradiva, ki vam bodo pomagala pri lažji prodaji izdelkov in podpori vašim strankam.
  
Registrirani uporabniki: Vstop v partnerski program >>

Prijava v partnerski program

 

Spol*:

 Ž  /   M

Podjetje*:

DDV ID*:

Oddelek:

Ime*:

Priimek*:

E-pošta*:

Telefon*:

Prenosni telefon:

Delovno mesto:

Ulica:

Poštna številka:

Pošta / Kraj:

Potrjujem da so vnešeni podatki resnični in strinjam se s prijavo in vpisom v partnerski program.*

Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, telefon, zadevo ter vsebino sporočila na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.
   
  * obvezen izbor ali vpis

Zanimajo me izdelki blagovnih znamk*:

Leather Master - nega usnja

Textile Master - nega tekstila

Wood Master - nega lesa

Boat Master - nega plovil

Repair Master - servis usnja

Car Interior Care - nega vozil

 Drugo, napišite:

 

Izjava: Podatki obrazca so namenjeni vzpostavitni poslovnega stika in se bodo uporabljali samo v te namene. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.