O podjetjuIme podjetja: Corium d.o.o.
Naslov podjetja: External link opens in new tab or windowSpodnje Gameljne 91, 1211 Ljubljana-Šmartno
Telefon: 01 561 30 30
E-pošta: External link opens in new tab or windowinfo@corium.si
Davčna št.: SI21361207
Matična št.: 5338743000
Transakcijski račun: 34000-1008784165, Banka Sparkasse d.d.
External link opens in new tab or windowPoslanstvo

 • Skrb za distribucijo in prodajo izdelkov za vrhunsko nego usnja (Leather Master), tekstila (Textile Master), lesa (Wood Master), plovil (Boat Master) v Sloveniji
 • Nudimo profesionalni servis usnjenih površin in usnjenega oblazinjenega pohištva (Repair Master) - umazane, obrabljene, obledele, odrgnjene, spraskane, zamaščene, izsušene, razpokane, strgane, in naluknjane. Na usnju obnovimo bravo, površino restavriramo in skušamo izgled čim bolj približati prvotnemu, naravnemu.
 • Z rednimi obiski, šolanji, promocijo skrbimo za podaljševanje življenjske dobe usnjenih, tekstilnih in lesenih izdelkih, promoviramo preventivno dodatno površinsko zaščito in redno, ter pravočasno odstranjevanje nečistoč z namenskimi in preizkušenimi materiali. Ponujamo rešitve za odstranjevanje vseh vrst madežev in umazanij z usnja, tekstila in lesa, ter učinkovit način kako preprečiti, da do neodstranljivih madežev sploh ne pride.
 • S podaljševanjem življenjske dobe oblazinjenega pohištva in lesenih izdelkov ter uporabo naravi prijaznih izdelkov za nego skrbimo za ohranjanje narave


Ustanovitelji podjetja

 • Marijan Kirbiš

Zgodovina podjetja
 • Zgodovina podjetja, znanje in izkušnje segajo v prejšnje tisočletje
 • Družinsko podjetje, že 4 generacije v usnjarski stroki
 • Podjetje Corium.d.o.o. je nastalo leta 1990
 • V sedanji obliki deluje podjetje od leta 2006


Dejavnost podjetja

 • Čiščenje, zaščita, nega in vzdrževanje usnjenega oblazinjenega pohištva in usnjenih izdelkov z izdelki v svetu vodilne blagovne znamke Leather Master - svetovanje, prodaja, distribucija in servis. Npr.: usnjene sedežne garniture, zofe, stoli, kuhinjski koti, avto sedeži, masažni stoli, usnjena oblačila, usnjena galanterija, usnjene obloge ter dekorativni izdelki in ostali usnjeni izdelki. Izdelki so namenjeni čiščenju, zaščiti, negi in vzdrževanju vseh vrst usnja (anilinskega-A, krito barvanega gladkega usnja-P, nubuk usnja-N in vseh ostalih podvrst usnja ter umetnega usnja. Izdelki so namenjeni potrošnikom in profesionalcem.
 • Čistimo, zaščitimo, negujemo, vzdržujemo, obnavljamo in servisiramo usnjene površine po profesionalni in v svetu vodilni usnjarski tehnologiji Repair Master. Npr.: umazane, popisane, obrabljene, obledele, odrgnjene, zamaščena, izsušene, razpokane, spraskane, strgane in naluknjane. Po potrebi na usnju osvežimo, retuširamo oz. obnovimo barvo, ga zaščitimo in izgled čim bolj približamo prvotnemu, naravnemu. Usnje tudi prebarvamo v drugo barvo.
 • Distribucija, prodaja, svetovanje o izdelkih za profesionalno čiščenje, obnovo, servisiranje in restavriranje usnja in usnjenih površin po usnjarski tehnologiji blagovne znamke Repair Master.
 • Čiščenje, zaščita, nega in vzdrževanje tekstilnega oblazinjenega pohištva, tekstilnih izdelkov oz. tekstilij z izdelki blagovne znamke Textile Master - svetovanje, prodaja, distribucija. Paleta izdelkov vsebuje sete in posamezne izdelke primerne za redno čiščenje, odstranjevanje madežev, nego, vzdrževanje in zaščito pred različnimi vrstami madežev in umazanije na vseh vrstah tekstila oz. tekstilij npr.: tekstilne sedežne garniture, zofe, stoli, kuhinjski koti, avto sedeži, vzmetnice, preproge, obloge in ostali tekstilni izdelki iz tekstilij kot so: mikrovlakna, alkanatara, blago, platno, naravna, mešana in umetna (kemijska) vlakna. Izdelki so namenjeni potrošnikom in profesionalcem.
 • Čiščenje, zaščita, nega in vzdrževanje lesenega pohištva in lesenih ter lesu podobnih izdelkov za notranjo in zunanjo uporabo blagovne znamke Wood Master - svetovanje, prodaja, distribucija. Npr.: leseno pohištvo iz masivnega lesa, furnirano pohištvo ali laminirano (omare, regali, kredence, mize, fotelji, stoli, vitrine, vrata, opaži, tla, in ostali leseni izdelki), leseno vrtno pohištvo z odprto nelakirano strukturo površine kot so lesene vrtne mize, stoli, ležalniki, servirni vozički, … Izdelki so namenjeni čiščenju, zaščiti, negi in vzdrževanju vseh vrst lesa ali lesu podobnih materialov (mikrovlakna, alkantara, blago, platno, naravna, mešana in umetna (kemijska) vlakna). Izdelki so namenjeni potrošnikom in profesionalcem.
 • Paleta izdelkov je namenjena negi lesenih površin. Izdelki se uporabljajo za čiščenje, redno nego, zaščito in popravilo lesenega pohištva. Wood Master izdelki so prilagojeni
 • negi lesenega pohištva v bivalnih prostorih (Indoor), negi lesa na prostem (Outdoor), vrtnega pohištva, ter vzdrževanju in negi lesenega pohištva v in na plovilih.
 • Prodaja in distribucija sredstev za čiščenje, zaščito in nego lesenega pohištva (notranje in vrtno pohištvo) in lesenih izdelkov blagovne znamke Wood Master.
 • Prodaja in distribucija sredstev za čiščenje, zaščito in nego plovil blagovne znamke Boat Master.
 • Boat Master seti in posamezni izdelki so namenjeni čiščenju, negi in vzdrževanju vsega pohištva na plovilih. Boat Master paleta vsebuje profesionalne izdelke, posebej pripravljene za čiščenje, nego, vzdrževanje in zaščito usnja, umetnega usnja, tekstilnih vlaken, mikrovlaken, alkantare, lesa oz. tikovine, steklenih vlaken (fibreglass), nerjavečega jekla, medenine, brona, aluminija, stekla in PVCja na in v plovilih.
 • Prodaja in distribucija sredstev za čiščenje, zaščito in nego vozil blagovne znamke Auto Care Master.
 • Auto Care Master oz. Car Interior Care je vozilom prilagojena linija izdelkov Leather Master in Textile Master namenjena čiščenju in obdelavi usnja, tekstila, mikrovlaken, kovine, stekla, laka in površin iz umetne mase v notranjosti in zunanjosti vozil.