Izdelki << Nega vozil - Car Interior care <<  Seti za nego vozil

 

     SETI ZA NEGO VOZIL
     
(čiščenje, zaščita, vzdrževanje)


 
         

Set za nego usnja v avtomobilu - LM150

“Leather Care Kit - LM 150 (Car Interior Care)”


Leather Care Kit - LM 150 (Car Interior Care) je set, ki vsebuje posebej pripravljene izdelke za čiščenje in zaščito usnja v avtomobilu. Ne uporabljajte na nubuk, velur in semiš usnju. Redna uporaba teh odličnih izdelkov, vam bo pomagala pri ohranjanju originalnega sijaja in mehkobe usnja.

Leather Soft Cleaner učinkovito očisti usnje v vašem vozilu in je preprosto za uporabo. Čistilo prodre v površino usnja in jo čisti ne da bi jo poškodoval. Z njim lahko očistimo umazanijo in večino madežev, ki nastanejo zaradi vsakodnevne uporabe in politja tekočin. Čistilo odstrani tudi vonjave. Čistilo pred uporabo najprej preizkusite na skritem delu vašega usnjenega sedeža. Ne uporabljajte na nubuk, velur ali semiš usnju. Čistilo je narejeno na vodni osnovi, dermatološko in alergološko testirano.

Za odpornejše madeže uporabite eno od naših drugih namenskih čistil: Rapid Cleaner S ali Super Cleaner.

Leather Protection Cream je zaščitna krema za usnje, izdelana na vodni osnovi in primerna za uporabo na vseh vrst usnja, razen na nubuk, velur in semiš usnju. Zagotavlja odlično zaščito pred oljnimi, vodnimi in alkoholnimi madeži. Krema ščiti usnje pred vsakodnevnim nalaganjem umazanije, znojem, telesnimi maščobami, obrabo, obenem pa usnje ohranja prožno, mehko in lepo. Krema ne pušča lis in ne spremeni sijaja, ter poudari oprijem usnja.

Svetujemo vam, da usnje zaščitite že pred prvo uporabo. Zaščitna krema Leather Protection Cream poveča obrabno odpornost in življenjsko dobo usnja. Z redno nego boste vaše gladko usnje zaščitili pred izsušitvijo in pokanjem ter mu tako podaljšali življenjsko dobo.

V povezavi z ustreznim čiščenjem preprečite, da bi pol-anilinsko ali krito barvano gladko usnje postalo krhko. Krhko usnje pogosto razpoka.

Čiščenje in ponovno zaščito usnjenih sedežev priporočamo vsaj na vsakih štiri do šest mesecev. Sedeži in predeli usnja ki se uporabljajo pogosteje (dnevno) oz. voznikov sedež potrebujejo pogostejše čiščenje in ponovno zaščito. Učinek odbojnost zaščitne kreme Leather Protection Cream proti vodi (hidrofobnost) in oljem (oleofobnost) je zelo primerna tudi za usnje kabrioletov.

 

Sedeže v vozilu v celoti obdelajte 2-3 krat letno, po potrebi lahko tudi pogosteje. Vsebina vam omogoča 2-3 obdelave štirih oz. petih sedežev v avtomobilu.

 

V kolikor je usnje suho ali izsušeno, ga lahko z Leather Vital navlažite in mu povrnete pristen izgled in oprijem.

V primeru obrabe površine usnja, lahko za obnovo površine uporabite set za obnovo barve Colour Line Pigmented.

 

Vsebina

  • 150 ml Leather Soft Cleaner
  • 150 ml Leather Protection Cream
  • 1 goba, 1 mehka krpa, 1 navodila za uporabo